Başkan Hasan Can Yeni Haftaya Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde Bayrak Töreni İle Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Hasan Can Yeni Haftaya Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde Bayrak Töreni İle Başladı
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can haftanın ilk gününde bayrak töreni ile Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlere ve onların eğitimine verdiği önemi yaptığı çalışmalarla gözler önüne seren Başkan Hasan Can, bir taraftan da ilçedeki okulları ziyaret ederek, her fırsatta öğrencilerle bir araya geliyor. Başkan Hasan Can, bu kapsamda Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nin Bayrak Töreni’ne katılarak öğrencilere hitap etti. Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, belediye birim müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Hüseyin Göktaş, selamlama konuşması gerçekleştirerek Başkan Hasan Can’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ise, öğrencilere zihin açıklığı dileyerek, Başkan Hasan Can’a eğitim alanında yapmış olduğu yatırımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Programda gençlere hitap eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Değerli gençler; sizleri ziyarete geldik. Her pazartesi ve her cuma mümkün olduğunca ilçemizdeki tüm okulları ziyaret etmeye çalışıyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz geleceğimizi aydınlık görmek istiyoruz. Sizler bu ülkenin bizlerin ve annenizin babanızın geleceğini inşa ediyorsunuz. Yarının bakanları, başkanlarını, doktorları, mühendisleri ve öğretmenleri sizler olacaksınız” dedi.

15 Temmuz sürecine de değinen Başkan Hasan Can, “Bizler 15 Temmuz’da gördük ki sizler Çanakkale’deki gibi sapasağlamdınız. Tarih bu günleri önemli hadiselerin olduğu günler olarak kaydedecektir. Ayrıca Türkiye’nin zirveye yükselme dönemi olarak da yazacaktır. Gençler sizler her şeyin farkında olmalısınız. Vatan, millet, devlet, bayrak ve ezan-ı Muhammed’i gibi bu kutsalları özümseyerek yetişmelisiniz” dedi. Uyuşturucu ile mücadele ile de konuşmalarını sürdüren Başkan Hasan Can, uyuşturucuya karşı uzak durun. Ayrıca misyoner faaliyetlerinden de uzak durun” dedi. Başkan Hasan Can son olarak, değerli kardeşlerim Allah hepinize zihin açıklığı versin. Rabbim memlekete ve millete hayırlı evlatlar olarak yetişmenizi nasip etsin. Hepinizi çok seviyoruz. Sizler için görevimiz olsa da olmasa da okullar yapıyoruz. Şuan 6 yeni okul daha yapıyoruz. 2017-2018 eğitim öğretim yılınızı tebrik ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Hasan Can, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Hüseyin Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadıköy’de Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi AçıldıÖnceki Haber

Kadıköy’de Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor...

Pendik Kuş Yuvalarıyla RengarenkSonraki Haber

Pendik Kuş Yuvalarıyla Rengarenk

Yorum Yazın