Başkan Hasan Can Ümraniyeli Umut Yalçın’ın Cenazesine Katıldı

Başkan Hasan Can Ümraniyeli Umut Yalçın’ın Cenazesine Katıldı
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; yaklaşık 5 yıldır hasta olan 18 yaşındaki Umut Yalçın’ın İlim Sarayı Camii’ndeki cenaze törenine katıldı.

Yaklaşık 5 yıldır mental retardasyon ve fiziki rahatsızlıklar nedeniyle rahatsızlık yaşayan Umut Yalçın ve annesi Görkem Cebeci için sosyal desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve onların yaşam standartlarını yükseltmek için birçok yardım yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Görkem Cebeci’yi bu zor gününde de yalnız bırakmadı. Henüz 18 yaşındayken vefat eden Umut Yalçın’ın İlim Sarayı Camii’nde gerçekleşen cenazesine katılan Başkan Hasan Can; anne Görkem Cebeci’ye baş sağlığı ve vefat eden Umut Yalçın’a Allah’tan rahmet diledi.

Ümraniye Belediyesi Dünya Diyabet Günü İçin Etkinlik DüzenlediÖnceki Haber

Ümraniye Belediyesi Dünya Diyabet Günü İ...

Atıkları Işığa DönüştürdülerSonraki Haber

Atıkları Işığa Dönüştürdüler