Başkan Hasan Can Ümraniye Kanaat Önderlerinden Nizamettin Erdem’e Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden Ümraniye Kanaat Önderlerinden Nizamettin Erdem’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Kanaat Önderlerinden Nizamettin Erdem’e, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Rabbim acil şifalar versin” dedi.

Ziyarette Başkan Hasan Can’a, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun yanı sıra Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Cemali Ergül eşlik etti. Nizamettin Erdem ve ailesi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Engelli Merkezinde Kurslar Devam Ediyor!Önceki Haber

Engelli Merkezinde Kurslar Devam Ediyor!

Ataşehir Belediyesi'ne Çok Yüksek İnsani Gelişme ÖdülüSonraki Haber

Ataşehir Belediyesi'ne Çok Yüksek İnsani...