Başkan Hasan Can Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Hasan Can Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle Ümraniye Belediyesi katkılarıyla gerçekleşen “İftar ve Kariyer Günü” programında bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle Ümraniye Belediyesi katkılarıyla gerçekleşen “İftar ve Kariyer Günü” programında bir araya geldi.

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri her ayın ilk perşembesi oruç tutarak hep birlikte iftar ediyor ve öğrencilerin öncülüğünde düzenlenen programlarda ilim adamlarıyla bir araya gelerek birbirinden kıymetli bilgiler ediniyor. Bu kapsamda bu Perşembe düzenlenen “İftar ve Kariyer Günü” programı Ümraniye Belediyesinin katkıları ve Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti. Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Kurtuluş, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemali Ergül, okulun eski ve yeni öğretmenleri, Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Şile Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden misafir öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Kurtuluş; Ümraniye’deki okullara ve çocukların eğitimine destekleri ile programa katılımları sebebiyle Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can programdaki konuşmasında, öğrencilere İmam-Hatipli olmak, İmam Hatip okulları şuuru gibi konulardan bahsederek kendisinin İmam-Hatip okulu mezunu olduğunu söyledi. Kendi dönemindeki İmam-Hatip okullarıyla şimdiki okulları karşılaştıran Başkan Hasan Can, İmam-Hatip okullarının eski dönemde az olması sebebiyle seçilmiş öğrenciler yetiştirdiğini ve bugün en önemli görevlerde bu öğrencilerin bulunmasının tesadüf olmadığını söyledi. İmam-Hatip okullarının bu geleneği sürdürerek yine başarılı çocuklar yetiştirdiğini ve sayılarının da arttığını dile getiren Başkan Hasan Can, “Rabbim bize şükürler olsun ki 15 yıl boyunca bu ilçeye hizmet etmeyi nasip etti.  Rabbim sizlere de millete hizmet etmeyi nasip etsin, yolunuzu açık eylesin, Allah yâr ve yardımcınız olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Kurtuluş, Başkan Hasan Can’a konuşmasının ardından teşekkür plaketi takdim etti.

Programın sonunda öğrenciler, Ümraniye Belediyesinin ikramlarıyla oruçlarını açtılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ümraniye Belediyesi Gazi Evi Açılış Töreni Başkan Hasan Can’ın Katılımıyla GerçekleştiÖnceki Haber

Ümraniye Belediyesi Gazi Evi Açılış Töre...

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli’den Başkan Hasan Can’a ZiyaretSonraki Haber

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İ...

Yorum Yazın