Başkan Hasan Can, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi Dergisi’ne Röportaj Verdi

Başkan Hasan Can, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi Dergisi’ne Röportaj Verdi
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi Türkçe-Edebiyat Öğretmeni Kamuran Atilla ve öğrencilerini makamında ağırlayarak, öğrencilerin çıkardığı okul dergisi için soruları cevapladı.

Eğitime verdiği önem ve ilçedeki okullara destekleriyle adından söz ettiren Başkan Hasan Can; Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi Türkçe-Edebiyat Öğretmeni Kamuran Atilla ve öğrencileri makamında ağırlayarak okul dergisi için röportaj verdi.  Kültür, sanat ve eğitim alanındaki çalışmalar; okullara yapılan fiziksel katkılar ve ilçeye kazandırılan okul binalarının yanında, öğrencilerle bir araya geldiği programlardan bahseden Başkan Hasan Can’a ziyaretçileri, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin açılış gününde çekilmiş bir fotoğraf hediye ederek, eğitime yaptığı katkılar için teşekkür ettiler.

Başkan Hasan Can da misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; Ümraniye Belediyesi yayınlarından hediye etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu.

Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz’dan Başkan Hasan Can’a ZiyaretÖnceki Haber

Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay...

ÜNLÜLERDEN EN BÜYÜK AŞK VATAN MESAJLARISonraki Haber

ÜNLÜLERDEN EN BÜYÜK AŞK VATAN MESAJLARI