Başkan Hasan Can Haftanın İlk Gününde Öğrencilerle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Hasan Can Haftanın İlk Gününde Öğrencilerle Buluştu
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, her yıl ilçedeki okullarda gerçekleşen Bayrak Törenlerine bu yıl da devam ederek öğrencilerle bir araya geliyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Can Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Haftanın ilk gününde Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen Bayrak Töreni’ne Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Emrullah Ateş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Bayrak Töreni Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emrullah Ateş’in selamlama ve teşekkür konuşmasıyla başladı.

Ardından Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, kısa bir selamlama konuşması yaparak ilçedeki tüm okullara desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

Törende konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; “Çocuklarımız bu milleti millet yapan değerleri; bayrak, vatan ve ezanı da bilmeli ve öğrenmelidir. Okullarımızda dinini, kültürünü, değerini öğrenen çocuklar bu ülkenin garantisidir. Bu amaçla yaptığımız çalışmalar ile son 5 yılda ilçemizdeki İmam Hatip Okullarının sayısı 18 olmuştur” dedi. Konuşmasında eğitim alanında önemli çalışmalar yaptığını dile getiren Başkan Hasan Can, “Gençler; memleketimizi koruyacak kollayacak güzel yarınlara taşıyacak olanlar sizlersiniz. Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi vatan evlatları elinde bir çakı olmadan bu vatanı korudu. Bu vatana sahip çıkma adına her birimiz kahraman, ilim adamı, bilim adamı olacağız. Bizler sizlerdeki bu cevheri görüyoruz. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum Allah hepinize zihin açıklığı versin” diyerek öğrencilere derslerinde başarılar diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bingöllü Hemşehriler Ümraniye’de Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Bingöllü Hemşehriler Ümraniye’de Bir Ara...

Eski Başbakan Ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım Üsküdar Nevmekan Sahil ’i Ziyaret EttiSonraki Haber

Eski Başbakan Ve TBMM Başkanı Binali Yıl...

Yorum Yazın