Başkan Hasan Can Cuma Namazı Sonrası Vatandaşlara Çorba İkramında Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Hasan Can Cuma Namazı Sonrası Vatandaşlara Çorba İkramında Bulundu
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Tuğla Harmanlar Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek çorba ikram etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Tuğla Harmanlar Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek çorba ikram etti.

Başkan Hasan Can, Cuma namazları sonrası geleneksel hale gelen çorba dağıtım programlarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yukarı Dudullu Mahallesi Tuğla Harmanlar Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından gerçekleşen çorba ikramı programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra;  AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan’ın, “Rabbim kılmış olduğumuz namazlarımızı kabul etsin” demesiyle başladı.

Daha sonra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaptığı konuşmada, “Her hafta Cuma ve Pazar günleri cami cemaatiyle buluşup, çorba ikramında bulunuyoruz. Rabbim, kıldığımız namazlarımızı kabul eylesin” dedi. Sabahları esnaf ziyaretleri, akşam ise dernek ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya geldiklerini de hatırlatan Mahmut Eminmollaoğlu, “Hasan Başkanımız göreve geldiği ilk günden bu yana Ümraniye’de birçok başarılı işlere imza attı” dedi. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe, güzel günler bizleri bekliyor diyen Eminmollaoğlu, “Bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımızdan da Allah razı olsun. Hepinize afiyet olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Rabbim kıldığımız namazımızı kabul eylesin. Her hafta Cuma ve Pazar günleri farklı camilerde cemaatlerimizle bir araya geliyoruz” dedi. Gücümüz yettiği kadar her şeyi yapmaya çalışıyoruz diyen Başkan Hasan Can, “Ümraniye’nin dünü ve bugününü karşılaştırdığımız da görüyorum ki; birçok hizmet yapmak bize nasip oldu. Bir tek kalıcı eseri olmayan Ümraniyemize, belediye olarak 14 yılda 400’ün üzerinde kalıcı eser kazandırdık” dedi.

Ümraniye’de bulunan Sosyal Marketlere de değinen Başkan Hasan Can, “Verilen Sosyal Destek Kartı ile vatandaşlarımız bu marketlerden dilediklerince alışveriş yapabiliyorlar. Öte yandan, yılın 365 günü evinde sıcak yemek pişirecek kimsesi olmayanlara sıcak yemek götürüyoruz” dedi. Türkiye’de 80 yılda yapılanın 3-4 katı hizmetin son 14 yılda yapıldığının da altını çizen Başkan Hasan Can, “Belediye olarak ilçemize kazandırdığımız okul, cami, aile sağlığı merkezi ve daha birçok eseri devletin hiçbir kurumuna borçlanmadan yaptık. Rabbime ne kadar şükretsek azdır. Hepinizden Allah razı olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Temizlik Yönetiminde Başarılı Bir Yıl GeçtiÖnceki Haber

Temizlik Yönetiminde Başarılı Bir Yıl Ge...

Ömer Tuğrul İnançer Ümraniyelilerle Bir Araya GeldiSonraki Haber

Ömer Tuğrul İnançer Ümraniyelilerle Bir...

Yorum Yazın