Başkan Hasan Can AKİT TV’nin Canlı Yayın Konuğu Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Hasan Can AKİT TV’nin Canlı Yayın Konuğu Oldu
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AKİT TV’de yayınlanan Gün Ortası isimli Haber Bülteni’nin canlı yayın konuğu oldu.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AKİT TV’de yayınlanan Gün Ortası isimli Haber Bülteni’nin canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Hasan Can, canlı yayın öncesi AKİT TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu. Ardından Başkan Hasan Can konuk olduğu AKİT TV’de yayınlanan Gün Ortası isimli Haber Bülteni’nde Alemdağ Caddesi Yayalaştırma Projesi, 2B arazileri, kentsel dönüşüm, Ümraniyespor'un başarı hikayesi ve 14 yılda ilçeye kazandırılan kalıcı eserleri anlattı. Başkan Hasan Can, ilk olarak Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtından bahsederek, “Harekâtta mücadele eden kahraman askerlerimize rabbim güç kuvvet versin. Şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız” dedi.

Başkan Hasan Can, Alemdağ Caddesi Yayalaştırma Projesi sayesinde alışveriş konusunda her zaman tercih edilen caddenin, şimdilerde daha yoğun olduğunu ve alışverişlerin daha rahat yapıldığını söyledi. Trafikle ilgili şuana kadar hiçbir sorunun yaşanmadığını da sözlerine ekleyen Başkan Hasan Can, “Çavuşbaşı Caddesi’nden sağladığımız alternatif yol sayesinde trafik yoğunluğu önemli ölçüde azalmış oldu. Kısacası bu yayalaştırma projesi faaliyete geçtiği ilk andan itibaren vatandaşlarımız ve esnaflarımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı” dedi.

2B arazileri hakkında da bilgi veren Başkan Hasan Can, “Bir belediye başkanı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ittifakla geçen 2B arazileriyle ilgili karar sebebiyle çok mutluyum. Çünkü 40 yıldır tapu alamayan vatandaşlarımızın bu mağduriyetini ortadan kaldırdık. Ve kimsenin de mağdur olmaması için yeni planlar hazırladık. Geçen yıl Şubat ayında İBB Meclisi’nden ittifakla geçen 1/5000’lik planların ardından bu hafta Salı günü de İBB Meclisi’nden yine ittifakla Ümraniyemizin Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, Mahalleleri ile Kazım Karabekir, Elmalıkent ve İnkılap mahallelerimizin bir kısmını içeren  1/1000 Uygulama İmar Planları  geçti. Bundan sonraki süreçte ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Bey imzaları atacak. Ardından da Mart ayının ikinci yarısında bu bölgede yaşayan ve tapularını alan vatandaşlarımızın arsalarına ruhsat vermeye başlayacağız. Ümraniyemize, mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Hayatı yaşanabilir kılan” temelinden tavanına kadar ilçeye 400’ün üzerinde kalıcı eser kazandırdık” diyen Başkan Hasan Can, “Tüm bu hizmetleri yaparken de devletin hiçbir kurumuna tek kuruş dahi borçlanmadık” dedi. Ümraniyespor’un başarısına da değinen Başkan Hasan Can, “2004 yılında göreve geldiğimde Ümraniyespor, amatör ligdeydi. Ancak şimdi TFF 1. Lig'in lideri durumunda. 10 bin seyirci kapasiteli stadımız ise, Süper Lig’in kapısını aşındıran Ümraniyespor’un tüm maçlarına hazır durumda” diyerek, Ümraniyespor’un da devletin hiçbir kurumuna borcu olmadığını hatırlatarak konuşmasını bitirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Hasan Can, 24 TV'de Yayınlanan Moderatör Sabah Programının Canlı Yayın Konuğu OlduÖnceki Haber

Başkan Hasan Can, 24 TV'de Yayınlanan Mo...

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ, BAKIMA İHTİYAÇ DUYAN AİLELERİN GÜNLÜK YEMEKLERİNİ EVLERİNE GÖTÜRÜYORSonraki Haber

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ, BAKIMA İHTİYAÇ DUYA...

Yorum Yazın