Başkan Erdem, toplu sünnet kıyafeti dağıtımına katıldı

Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdem, toplu sünnet kıyafeti dağıtımına katıldı
Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Sevgi Mağazası’nda yapılan toplu sünnet kıyafeti dağıtımına katılarak ailelerin mutlu gününde yanlarında oldu.

Sancaktepe Belediyesi ilçede bulunan çocuklara sünnet kıyafetleri dağıtıyor. Sancaktepe Belediyesi Sevgi Mağazası’nda 21 Temmuz Cuma günü gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu toplu dağıtım programına Başkanımız İsmail Erdem’de katılarak ailelerin bu mutlu gününde yanında oldu.

Kıyafet dağıtımı sırasında vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Erdem:  “ Sancaktepeli evlatlarımızın delikanlılığa ilk adımı olan sünnet merasimlerini, onlar ve aileleri ile bir arada olarak hep birlikte gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz.  İlçemizin, ülkemizin, yarınlarımızın mimarı olacak çocuklarımızın; sağlıklı, mutlu ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesi için çalışmalar yürütüyoruz.  Kültürümüzün devamlılığı için sünnet geleneğinde yaşanılan güzellikleri önemsiyor ve ailelerin bu mutlu anında onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Başkan İsmail Erdem,  bu yıl sünnet olan 912 çocuğa kıyafet dağıtımı yapıldığını belirterek kıyafetini alan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
    SEVDİM