BAŞKAN ÇERKEZ ÇEKMEKÖYLÜLERLE KUCAKLAŞTI

BAŞKAN ÇERKEZ ÇEKMEKÖYLÜLERLE KUCAKLAŞTI
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilk görev gününde belediye bahçesinde Çekmeköylü vatandaşlarla ve personellerle buluştu.

31 Mart Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde Çekmeköy Belediye Başkanlığını kazanan Orhan Çerkez, görevi devraldıktan sonra belediye merkez binasında görev yapan personellerle buluşup karanfil takdim etti. Başkan Çerkez daha sonra belediye bahçesinde toplanan kalabalığa hitap etti.

Başkan Çerkez bahçede toplanan yurttaşlara yaptığı konuşmada; “Çok değerli ilçe başkanım, il başkan yardımcılarım, partimizin örgütümüzün değerli elemanları, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız ilçe yönetimimiz çok değerli Çekmeköylü komşularım. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Burada yıllarca özlediğimiz sosyal demokrat belediyeciliğin yönetim anlayışına özlemimizi gidermek için toplandık.  45 gündür yola düştük, alın teri akıtıp çalıştık. Bizleri yalnız bırakmayan tüm örgüt mensuplarımıza, ailemize, uzaktan arayıp desteklerini esirgemeyen herkese en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Bundan sonra seçim süreci bitti. Bugünden itibaren adil ve namuslu bir yönetimle ilçemizi yönetme zamanı geldi” dedi.

Kaynak:BELEDİYEDEN HABER AJANSI

ÇEKMEKÖY’DE YENİ DÖNEM BAŞLADIÖnceki Haber