BAŞKAN ALTINOK ÖZ YENİLENEN GÖNÜL ÇARŞISI’NI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ALTINOK ÖZ YENİLENEN GÖNÜL ÇARŞISI’NI ZİYARET ETTİ
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim-ev eşyası gibi her türden ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan Gönül Çarşısı’nı ziyaret ederek, çalışanlar ile sohbet etti.

“Gönül Çarşısı Sosyal Belediyeciliğin Örneği”

Başkan Altınok Öz, ziyarette çarşıyı gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yenilenen çarşıyı gezen Başkan Altınok Öz, personelle uzun süre sohbet etti. Ziyaret sırasında Başkan Altınok Öz’e Kartal Belediyesi Meclis üyesi Nihal Korkmaz da eşlik etti. Başkan Altınok Öz, ziyaretin sonunda Kartal Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışına sıkı sıkıya bağlı olduğunu vurgulayarak, Gönül Çarşısı’nın bunun en iyi örneklerinden biri olduğunu söyledi.

Dört Mahallede Vatandaşlara Hizmet

Hürriyet, Yakacık, Soğanlık ve Uğur Mumcu Mahallelerine kurulan Gönül Çarşısı paylaşım odaları ile Kartal Belediyesi ihtiyaç sahiplerine destek olmayı sürdürüyor. Gönül Çarşısı’na bağışta bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar, 0216 473 50 55 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir, müracaatta bulunabilir.

Hürriyet Mahallesi Gönül Çarşısı 0216 280 64 14

Yakacık Mahallesi Gönül Çarşısı 0216 280 64 54

Uğur Mumcu Mahallesi Gönül Çarşısı 0216 280 64 66

Soğanlık Mahallesi Gönül Çarşısı 0212 280 64 81