Başkan Altınok Öz Kartallı Kadınlara Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Altınok Öz Kartallı Kadınlara Bir Araya Geldi
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Nosto Kafe’de Kartallı kadınlarla bir araya geldi.

Etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Tirgil ve Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ katıldı. Başkan Altınok Öz buluşma süresince kadınları tek tek dinleyerek talep ve önerilerini not aldı.

Kartallı Kadınlardan Projelere Övgü 

Kartal Belediyesi’nin projelerinin de konuşulduğu etkinlikte kadınlar, özellikle Başkan Altınok Öz ile birlikte sayıları 1’den 14’e çıkan Çocuk Gelişim Merkezleri ile alakalı yaşadıkları memnuniyeti dile getirdi. Çocuk Gelişim Merkezlerinin sadece çocukların eğitim aldığı alanlar olmadığını, bu merkezler sayesinde aynı zamanda kendilerine ayıracak bolca vakit bulduklarını dile getiren kadınlar, bu sayede aileleriyle de daha kaliteli vakit geçirebildiklerini belirterek Başkan Altınok Öz’e teşekkür etti. Kartallı kadınlar için başlatılan Ring Turu ile de daha önce Kartal’da görme şansına erişmedikleri yerleri gördüklerini, belediyenin çalışmalarının birçoğundan bu şekilde haberdar olduklarını belirten katılımcılar, Kartal Belediyesi’nin sanata, kültüre, tarihe, doğaya, çocuklara, kadınlara, kısacası her kesime verdiği değeri bu turlarla daha iyi fark ettiklerini ifade ederek bu çalışmalardan dolayı da Başkan Altınok Öz’e teşekkür etti.

Başkan Altınok Öz ise çalışmalarında; her zaman kadınları ve çocukları öncelediklerini belirterek “Kadınları özgür olmayan bir kent ve bir ülke kalkınamaz. Biz bunu çok iyi bilen bir belediyeyiz.” şeklinde konuştu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde güçlü bir toplum için, güçlü kadınların ve farkındalık kazanmış çocukların yetişmesi için çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Altınok Öz, buluşmada kadınları tek tek dinleyerek istek ve beklentilerini not aldı. Nosto Kafe sahiplerine de kendilerini çok güzel ağırladıkları için teşekkür eden Başkan Altınok Öz “Kartal, kadınlarımızın omuzlarında yükselmeye devam edecek” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Azerbaycan ve Türk Dostluğu Ezgilerle Dile GeldiÖnceki Haber

Azerbaycan ve Türk Dostluğu Ezgilerle Di...

Başkan Altınok Öz Muhasebeci Ve Mali Müşavirlerle Yemekte BuluştuSonraki Haber

Başkan Altınok Öz Muhasebeci Ve Mali Müş...

Yorum Yazın