Başımız Sağolsun

Başımız Sağolsun
Sancaktepe Çekmeköy sınırında bulunan Kirazlı Mahallesi'nde bir site içerisine UH-1 tipi askeri helikopter henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. Kaza sonrası helikopterde bulunan 4 askerimiz şehit oldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, saat 18.51 itibarıyla 4. Kara Havacılık Alayı'na ait bir askeri helikopterin düştüğünü hatırlatarak, "Şu an için bilinmeyen bir sebepten dolayı Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallemiz hemen şu ardımızda görünen site içerisine maalesef düşmüştür." diye konuştu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, olayın ardından İstanbul valisi Ali Yerlikaya ile birlikte Sancaktepe Eğitim ve Araştırma hastanesine giderek şehit olan askerlerimizin ailelerine baş sağlığı dileyerek “Şehit olan 4 Kahraman Askerimize Yüce ALLAH’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyorum.Ordumuzun ve Milletimizin başı sağ olsun.”

Yakupoğlu Eserleriyle BüyülediÖnceki Haber

Yakupoğlu Eserleriyle Büyüledi

Ümraniye Belediyesi 6. Geleneksel Çocuk Oyunları BaşladıSonraki Haber

Ümraniye Belediyesi 6. Geleneksel Çocuk...