Araba çarpan köpeğin yardımına veterinerlik ekipleri koştu

Araba çarpan köpeğin yardımına veterinerlik ekipleri koştu
Eyüpsultan Akpınar Mahallesi yolunda araba çarpan köpeğe yardım etmek için Eyüpsultan Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü ekipleri seferber oldu

Araba çarptığı için bir ayağı kırılan köpeğe yardım etmek isteyen vatandaşlar sosyal medya üzerinden Eyüpsultan Belediyesi’neulaştı.

Vatandaşların talebi üzerine anında harekete geçen Eyüpsultan Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek yaralı köpeğe gerekli müdahaleleri yaptı.

YARALI KÖPEK, KEMERBURGAZ HAYVAN KLİNİĞİ’NE GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerinde ilaçla gerekli ilk müdahaleyi yapan veterinerlik ekipleri vakit kaybetmeden köpeği Hayvan Ambulansı ile Kemerburgaz Hayvan Kliniği’ne götürdü.

Klinikte, iç kanama riskinden dolayı bir gün boyunca müşahede altında tutulan yaralı köpek Kısırkaya Barınağı’nda ameliyat edilecek.

YAŞAMINA BARINAKTA DEVAM EDECEK

Yaralı köpek, uygulanacak tedavinin ardından yaşamına Kısırkaya Barınağı’nda devam edecek.

Eyüpsultan'da budama çalışmaları devam ediyorÖnceki Haber

Eyüpsultan'da budama çalışmaları devam e...

Ekipler, yağmur çamur demeden çalışıyorSonraki Haber

Ekipler, yağmur çamur demeden çalışıyor