Abdurrahman Çelik Camii İmamı Ahmet Faruk Özdemir ve Cami Derneği Başkanı Ramazan Demirdelen’den Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Abdurrahman Çelik Camii İmam Hatibi Ahmet Faruk Özdemir ve Cami Derneği Başkanı Ramazan Demirdelen’i makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette misafirleri Başkan Hasan Can’a ilçedeki camilere katkılarından dolayı teşekkürlerini sundular. Başkan Hasan Can da nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür ederek; göreve yeni gelen Abdurrahman Çelik Camii İmam Hatibi Ahmet Faruk Özdemir’e görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu.

Başkan Hasan Can, Ümraniye Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Ensar Ejder ve Yönetim Kurulunu AğırladıÖnceki Haber

Başkan Hasan Can, Ümraniye Ülkü Ocakları...

“Anadolu Aryaları” büyülediSonraki Haber

“Anadolu Aryaları” büyüledi