36. İBB Spor Şöleni’nde heyecan başladı

36. İBB Spor Şöleni’nde heyecan başladı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin ve ilçe belediyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen 36. İBB Spor Şöleni başladı. Başakşehir Belediyesi’nin futbol takımıyla katıldığı şölen, 1 ay sürecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Spor İstanbul işbirliğinde bu yıl 36’ncısı yapılan Başkanlık Kupası İBB Birimleri ve Belediyeler Arası Spor Şöleni, futbol ve voleybol karşılaşmaları ile başladı.

Başakşehir Belediyesi ilk galibiyetini aldı

Başakşehir Belediyesi, spor şölenine futbol takımıyla katıldı. Başakşehir Belediyesi futbol takımı, İBB Çırpıcı Spor Tesisleri’ndeki ilk maçında İBB Coğrafi Bilgi Sistemi Müdürlüğü futbol takımını 8-2 yendi.

7 branşta spor coşkusu

Şölene bu yıl futbolda veteranlar da dâhil olmak üzere 93 takım bin 600 sporcu ile katılıyor. Voleybolda 24 takım ve 288 sporcunun mücadelesine ev sahipliği yapacak olan Spor Şöleni, masa tenisinde 59 kurumun 174 sporcusunu ağırlayacak. Yüzme branşında 100 sporcunun katılacağı şölende, dragon kano yarışlarında ise 325 sporcunun yer aldığı 19 takım mücadele edecek.

Ata sporu unutulmadı

Ata sporu okçuluk bu yıl da unutulmadı ve 48 farklı kurumdan hedefi 12’den vurmak isteyen 134 sporcu şölendeki yerini aldı. Her yıl farklılık ve yeniliklere sahne olan Spor Şöleni’ne bu yıl plaj voleybolu dâhil edildi. Plajda voleybolun yanı sıra futbol heyecanı da yaşanacak. 8 takımın yer alacağı müsabakalarda 48 sporcu ter dökecek.

Spor Şöleni 1 ay sürecek

Toplamda 7 branşta 2 bin 669 Büyükşehir ve ilçe belediyesi personelinin katılacağı spor şöleni, yaklaşık bir ay boyunca devam edecek. Spor Şöleni, okçuluk turnuvasının ardından 7 Kasım’da sona erecek.

Beylikdüzü Sakinleri Hacı Bektaş Veli Anma Etkinliklerine KatıldıÖnceki Haber

Beylikdüzü Sakinleri Hacı Bektaş Veli A...

120 Personel Esnafı DinleyecekSonraki Haber

120 Personel Esnafı Dinleyecek