İstanbul
19 Nisan, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2477.1
  • BIST
    10569.43
  • BTC
    66201$

ESER'de doğum günü heyecanı

ESER'de doğum günü heyecanı
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın vizyon projelerinden olan Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi'nde (ESER) doğum günü heyecanı yaşandı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Ağustos, Eylül ve Ekim ayı doğumlu özel çocuklarımız için düzenlenen program renkli görüntülere sahne oldu. Piyerloti'deki ESER binasında düzenlenen özel güne Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın da katıldı.

Program boyunca eğlenip, şarkılar söyleyen çocuklarımızın mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

BAŞKAN AYDIN, TEK TEK İLGİLENDİ

Başkan Aydın, tek tek ilgilendiği çocuklarımıza pasta kesiminden hemen sonra hediyelerini taktim etti.

Öğrencilerin ilgisiyle karşılaşan Aydın, program öncesinde ve sonrasında bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Aydın, öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir geçirmesi temennisinde bulundu.

ESER NEDİR?

ESER, zihinsel ve fiziksel engelli bireylerin, el becerilerini geliştirmeye yönelik ve onların sosyal hayata adapte olmalarını amaçlayan bir birimdir.

Zihinsel ve fiziksel engelliler için “Özel Yaşam Alanı” oluşturulan, yeni bir uygulama olan ESER; 1 Ocak 2015'te kurulmuştur.

Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi’nde, engelli öğrencilere birçok branşta kurslar veriliyor.

Öğrencilerin çeşitli sanat dallarında eğitimler aldığı merkezde motivasyon, disiplin, yaratıcılık ve özgüven gibi kişisel özelliklerinin de geliştirilmesi amaçlanıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!