İstanbul
20 Nisan, 2025, Pazar
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2477.1
  • BIST
    10569.43
  • BTC
    66201$

EKİPLER HACI BEKTAŞ'I HAZIR HALE GETİRDİ

EKİPLER HACI BEKTAŞ'I HAZIR HALE GETİRDİ
Sarıyer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Kültür Sanat etkinlikleri öncesinde etkinliklerin yapılacağı bölgede çevre temizliği yaptı.

Hacı Bektaş-ı Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri bu yıl 13-15 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. Etkinlik öncesinde Nevşehir’e giden belediye ekipleri temizlik ve çevre düzenlemesi yaparak alanı misafirlere hazır hale getirdi.  Kaldırım boyama çalışmalarının yanı sıra Hacı Bektaş Ortaokulu bahçesini, ilçe sokaklarını, çilehane bölgesindeki oturma ve adak yerlerini süpürüp yıkayan ekipler, aynı zamanda ozanların ve Yedi Ulu Erenler’in heykelleri ile Deliktaş'ı,  tazyikli su ile temizledi. 

Sarıyerliler Nevşehir’e gönül yolculuğu

Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen turlar kapsamında, büyük Türk düşünürü ve Bektaşi tarikatı kurucusu Hacı Bektaş-i Veli’yi anma törenleri için Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine hareket edecek otobüsler, yüzlerce yolcuyla yola çıkacak. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!