İstanbul
19 Nisan, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2477.1
  • BIST
    10569.43
  • BTC
    66201$

Duterte Öldü İddialarına Yalanlama

Duterte Öldü İddialarına Yalanlama
Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte’nin sağlığının yerinde olduğu duyuruldu.

Son günlerde ortalıkta pek görünmeyen Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte’nin “öldüğü” iddialarına Başkanlık Sarayından yanıt geldi. Filipinler Devlet Başkanlığı Sarayı Malacanang yetkilileri, Duterte’nin yaşadığını ve iyi olduğunu açıkladı. Duterte’nin geçtiğimiz hafta kamuoyu karşısına çıkmaması ile ilgili endişeleri yanıtlayan saray yetkilileri, başkanın sağlığının iyi olduğunu ve yoğun bir şekilde çalıştığını bildirdi.

İletişim Sekreteri Martin Andanar, Duterte’nin ’’turp gibi’’ olduğunu dile getirirken, Başkanlık Sözcüsü Ernesto Abella ise Başkanlık Sarayında yaptığı açıklamada başkanın hayatta ve sağlıklı olduğunu söyledi. Andanar ve Abella, Başkan Duterte’nin çok yoğun olduğunu ve yoğunluğunun devam edeceğini ifade etti. Andanar, Duterte’nin güçlü olduğunu ve halkın onunla ilgili bir endişeye kapılmaması gerektiğini söyleyerek, Başkan Duterte’nin halk arasına çıkmamasının onun çalışmadığı anlamına gelmeyeceğini sözlerine ekledi. Filipinli Sekreter, Duterte’nin Davao şehrinde özel zaman geçirdiği halde bir takım evrak işleriyle ilgilendiğini aktardı.

Duterte, en son 20 Haziran’da Marawi şehrindeki operasyonlarda yaralananları ziyaret ettiğinde kamuoyu karşısına çıkmıştı.

(İHA)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!