İstanbul
19 Nisan, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2477.1
  • BIST
    10569.43
  • BTC
    66201$

Ataşehir Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine Göz Muayenesi Ve Gözlük

Ataşehir Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine Göz Muayenesi Ve Gözlük
Ataşehir Belediyesi’nin başlattığı yeni hizmetle ihtiyaç sahibi vatandaşların gözlük ihtiyaçları gideriliyor.

“İlk önce sağlık” diyerek yola çıkan ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Ataşehir Belediyesi ihtiyaç sahipleri için yeni bir hizmet başlattı.

Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen uygulamayla, Ataşehir Belediyesi’nin Sosyal Yardım Sistemi’ne kayıtlı olan vatandaşlar talep ettikleri takdirde göz muayenesi oluyorlar.

Göz muayenesi talep eden vatandaşlar evlerinden alınarak hastaneye götürülüyor, uzman doktorlar tarafından göz muayeneleri yapılıyor.

Muayene sonrasında anlaşmalı optikçiler ile vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda, göz sağlığı hizmetinin bir parçası olarak ücretsiz gözlük hizmeti Ataşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Beğendikleri model ve renkte gözlükleri seçen ve teslim alan vatandaşlar Ataşehir Belediyesi’ne bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!