Zumba Kids İle Bol Eğlenceli Bir Tatil

Çekmeköy Belediyesi çocukları ara tatilde de unutmadı. Çekmeköy Belediyesi, çocukların sanatsal yönünü ve kültürel gelişimlerini destekleyen faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Çocuklar yarıyıl tatili boyunca Zumba dersleriyle hem eğleniyor, hem de spor yapıyor.

Çocukları sanat, kültür ve sporla buluşturan Çekmeköy Belediyesi, etkinliklerine yenisini ekleyerek  “Zumba Kids” derslerini başlattı. Çocukların motor becerilerinin gelişmesi ve sosyalleşmeleri açısından oldukça etkili olan Zumba Kids aynı zamanda sporu eğlenceli bir hale getirerek çocuklara güzel vakit geçirtiyor.

Çocuklara Zumba dansını tanıtırken gelişimlerinin desteklenmesini amaçlayan Çekmeköy Belediyesi, uzman eğitmenler eşliğinde zumba ile çocukların; koordinasyon, ritim duygusu, konsantrasyon, duygusal ve işitsel zekalarını geliştiriyor.