© Belediyeden Haber - 2017

Üsküdar'da Genç İsim İlhan Tekin Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Yaklaşan 2019 yerel seçimleri nedeniyle CHP'nin belirlemiş olduğu aday adayı başvuru süreci doldu. Üsküdar'da 26 yaşındaki İlhan Tekin'de Meclis üyeliği için CHP'den aday adaylık başvurusu yaptı. Tekin gazetemiz aracılığıyla önemli mesajlar verdi.

İlhan Tekin Belediyeden Haber ile vermiş olduğu mesajında; "02.07.1992 Üsküdar doğumluyum. Erzincan'lıyım, Türkiye'de 3 milyona yakın bir topluluğun İstanbul Anadolu yakasında etkin insanlarından birisiyim. Bir çok vakıf ve derneklerde aktif olarak görev yapmakla beraber kendim kuruculuğunu yaptığım derneklerimizde faaliyetlerimize devam etmekteyiz. 2006-2014 yıllarında otomotiv yedek parça sektöründe eskiden beri hizmet vermekteyiz.İnşaatçı bir ailenin 2 erkek çocuğundan biriyim.Binlerce kişiye seminerler ve açık hava toplantıları düzenledim. Üsküdar'a duyduğum sevda dünyaya gözümü açmamla başladı. Ve hiçbir zamanda bitmeyecek...

Üsküdar'ın temiz ellerde olmadığını biliyorum. Üsküdar'ı bir ilçeden bir ilçeye geçiş güzargahı olarak sadece ulaşım olarak kullanılması bizi üzmektedir. Tarihiyle, kokusuyla ve asırlık mekanlarıyla adeta günümüz insanımızın geçmişle bir bağlantı noktası olan aziz ilçemize katacağımız vizyon projelerle yeniden esnafı mutlu, halkı huzurlu hale gelerek, arzu ettiğiniz eski ilçeye  kavuşacaksınız.

En hassas olduğum ve beni üzen rahatsızlık ise  güzel ve nadide ilçemizin giderek tarihi ve temiz yapısının bozulması ile yaşanamaz hale gelecek olmasıdır. Üsküdar'ı sizler ile beraber daha refah bir hale getirmek istiyoruz. Bu yüzden bu kadim ilçeye vefa borcumu Üsküdar'a ve Üsküdar'lıya hizmet ederek ödemeye çalışacağım. Beni bağrınıza basacağınızdan hiç şüphem yok, çünkü Üsküdar'lı vefakardır, farklıdır ; Üsküdar'lı kendi evlatlarına sırtını dönmez" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER