Ümraniyeli Sporculardan Ümraniye Belediyesine Teşekkür Ziyareti

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği bisiklet yarışmasında başarılı olan Ümraniyeli sporcular Okan Aydoğan ve Mustafa Bal; Ümraniye Belediyesine, desteklerinden dolayı teşekkür etmek üzere ziyaret gerçekleştirdiler.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir’in makamında ağırladığı Okan Aydoğan ve Mustafa Bal, başarılarına giden yolda kendilerine verdikleri desteklerden dolayı belediyeye teşekkür ettiler.  U17-MTB Dağ Bisikleti kategorisinde Kocaeli’de birinci olan Okan Aydoğan ve 50+ yaş-MTB Dağ Bisikleti kategorisinde Gaziantep ve Ankara’da birinci; Kocaeli’de üçüncü olan Mustafa Bal; kupalarını da getirerek Ümraniye Belediyesine ve Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini ilettiler.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, başarılı sporcuları tebrik ederek ziyaretleri için teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.