Ümraniye’de Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı Gerçekleşti

Ümraniye Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Uyuşturucu ile Mücadele” konulu toplantıya Ümraniye Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk katıldı.

Programa Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk, uyuşturucu ile mücadele ilçe kurul üyeleri, ilçe okul müdürleri ve rehberlik öğretmenleri katıldı.

Ümraniye Kaymakamlık Binası’nda yapılan toplantıda; Ümraniye Belediyesinin destekleriyle 18 mahallede oluşturulan mahalle birimlerinde gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele toplantılarının önemi, emniyetin ellerindeki verilerin değerlendirilmesi ve yeni dönem planlaması, gençliğe değer ve açık kapı projesi hakkında görüşüldü. Özellikle risk faktörleri taşıyan çocuklara psikolojik destek verilmesinin önemine değinildi.

Katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından toplantı sona erdi.