© Belediyeden Haber - 2017

Ümraniye’de Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün düzenlediği Sabah Namazı Buluşmaları bu hafta Esenşehir Mahallesi’ndeki, Fevzi Çakmak Camii’nde gerçekleşti.

Bu haftaki Sabah Namazı Buluşması’na Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir, Adnan Zeki Bostancı, Hakan Karataş, Cemali Ergül, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namaz sonrasında Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül kısa bir selamlama konuşma yaparak, ilçedeki camilere desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Ardından kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Sabah namazı buluşmalarının her hafta Pazar günü gerçekleştiğini söyleyerek, tüm cemaate katılımlarından dolayı teşekkür etti ve kılınan namazların kabul olması duasında bulundu.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu kısa bir konuşma yaparak, sabah namazlarında cemaatle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Sabah Namazı sonrasında verilen Ümraniye Belediyesinin ikramlarının ardından; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları cami cemaatiyle bir araya gelerek çay içip, sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER