© Belediyeden Haber - 2017

Ümraniye’de Mevlid-i Nebi Özel Programı Gerçekleşti

Mevlid-i Nebi haftası kapsamında “Hz. Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Mevlid-i Nebi haftası kapsamında “Hz. Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Gerçekleşen programa Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Hakan Karataş, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları İmdat Köseoğlu, Emrecan Kaya ve Salim Çetinkaya, Ümraniye Müftülüğü Cami Gençlik Kolları Koordinatörü Şükrü Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Kur'ân-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda konuşma gerçekleştiren Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in örnek kişiliğinden ve gençliğinden bahsederek o dönemde yaşanmış olaylardan örnekler verdi. 

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir konuşmasında Mevlid-i Nebi’nin öneminden bahsederek emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, “Böyle özel bir günde bir araya geldik” diyerek emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER