Ümraniye’de Mevlid-i Nebi Etkinlikleri Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi, Mevlid-i Nebi haftası kapsamında Araştırmacı-Yazar Mehmet Fatih Çıtlak ile Mevlid-i Şerif Şerhi ve Sufi Ayinler Topluluğu’nu Ümraniyelilerle bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi Mevlid-i Nebi haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye İ.B.B Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Araştırmacı-Yazar M. Fatih Çıtlak ile Mevlid-i Şerif Şerhi ve Sufi Ayinler Topluluğu izleyicilerden yoğun ilgi görerek, Ümraniyelilere maneviyat dolu bir akşam yaşattı.