© Belediyeden Haber - 2017

Ümraniye İlçe Kaymakamlığı Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Eğitim Programı Düzenledi

Ümraniye İlçe Kaymakamlığı tarafından Atakent Mahallesi’ndeki Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim toplantısı düzenlendi.

Ümraniye İlçe Kaymakamlığı tarafından Atakent Mahallesi’ndeki Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen eğitim programına; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Ebru Saraçoğlu, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Arif Karapıçak, Atakent Mahalle Muhtarı Zeki Bülbüloğlu, Atakent Mahallesinde yer alan okulların müdürleri ve okul aile birliği üyeleri katıldı. Programda Atakent Mahallesinin trafik sorunu, eğitim sistemi ve okullardaki güvenlik önlemleri ele alındı.

Programda okul güvenliği konusunda bilgi veren Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, “Resmi ekiplerimiz imkânlarımız çerçevesinde çocukları servis araçları almadan önce bütün servislerin genel kontrollerini tek tek yapıyor” dedi.  Çakır, okul etrafında uyuşturucu ile mücadele konusundaki çalışmaları da anlatarak konuşmasını noktaladı.

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen yaptığı konuşmasında, tekli eğitim sistemi hakkında bilgi verdi. Asayiş güvenliğinin öneminden bahseden Gökçimen, Ümraniye Belediyesinin ilçedeki okullara desteklerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine teşekkürlerini sunarak, konuşmasını bitirdi.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, selamlama konuşmasının ardından, trafikle alakalı düşüncelerini anlattı. Mesut Özdemir, “Trafik sorunu sadece Ümraniyenin değil, İstanbul’un da en önemli sorunlarından birisidir” dedi. “Bu doğrultuda yapacağımız çalışmalar insana dayalı olmak zorundadır” diyen Özdemir, Ümraniye Belediyesinin trafik çözümü ve parklarla ilgili almış olduğu önlemler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Her hafta mahalle bazında bu toplantıların yapılacağını söyleyerek konuşmasına başlayan Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, tüm katılımcılara teşekkür etti. Ardından TEOG’un kalkmasıyla ilgili bilgi veren Suat Dervişoğlu, eğitim sürekli bir süreçtir. Sistemler değişebilir ama önemli olan öğrenci ve velilerimizi en kısa sürede bu değişikliğe adapte etmektir. Sizlere de bu konuda büyük görevler düşüyor” dedi. Dervişoğlu, gündem ile ilgili en önemli konulardan biri olan okul güvenliği ve servisler hakkında da bilgi vererek, konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra program Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, okul müdürleri ile okul aile birliği üyelerinin karşılıklı soru cevap ve fikir alışverişi ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER