© Belediyeden Haber - 2017

Ümraniye Gençlik ve Spor Derneği Atletizm Kulübü Şampiyonlarından Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Dernek Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Genel Koordinatör Abdüssamet Can, Yardımcı Koordinatör Sabri Kara ve Derneğin Atletizm Kulübü Sporcularını makamında ağırladı.

Göreve geldiği günden bu güne spora ve sporcuya verdiği desteklerle gençlerin önünü açan ve geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olan Başkan Hasan Can, Başkanlık Makamı’nda; Bölgesel Kros Ligi Kulüpler Arası İstanbul İl Birinciliği Yıldız Erkekler Takım Şampiyonu ve Bölgesel Kros Ligi Kulüpler Arası İstanbul İl Birinciliği Küçük Erkekler Takım Birincisi dalında iki kupa kazanan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Derneği Atletizm Kulübü Sporcularını ağırladı.

Gençlik ve Spor Dernek Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, her zaman gençlerin yanında olan Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, gençlerin başarılarının devamını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER