Ümraniye Belediyesinin Aşure İkramları Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi, Muharrem ayında binlerce kişiye aşure dağıtıyor. Bu kapsamda bugün kılınan Cuma Namazı’nın ardından Yeşil Vadi Camii’nde binlerce vatandaşa aşure ikram edildi.

Ümraniye Belediyesi, aşurenin bereketini ilçedeki vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Ümraniyelilerin yoğun katılımı ile uzun kuyrukların oluştuğu aşure dağıtımları bugün Yeşil Vadi Camii’nde devam etti. Aşure dağıtım programına; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Hakan Karataş, Cemali Ergül, Çekmeköy İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ardından tüm protokol tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.

Ümraniye Belediyesi, haftanın belirli günlerinde farklı noktalarda binlerce Ümraniyeliye aşure ikram etmeye devam edecek.