© Belediyeden Haber - 2017

Ümraniye Belediyesi Stajyer Eğitimlerine Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi, stajyer olarak görev yapan öğrencilere verdiği eğitimlere Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk ile devam etti.

Ümraniye Belediyesi, stajyer olarak görev yapan öğrencilere verdiği eğitimlere Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk ile devam etti.

Ümraniye Belediyesi, kültür ve eğitim faaliyetlerini, bünyesinde çalışan stajyer öğrencilere verilen eğitimlerle de destekliyor. Bu kapsamda Ümraniye Kültür ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk konuşmacı olarak katıldı.

Seminer öncesi 15 Temmuz sürecinde yaşanan olayları anlatan video izlendi. Ardından İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Mevlid-i Nebi etkinlikleri ve Mevlid Kandili olması münasebetiyle Peygamber Efendimizin (S.A) örnek kişiliğinden bahsederek, hayatından; ayetler, hadisler ile ailesi ve sahabenin anlattıkları ışığında kesitler sundu. Kur’an-ı Kerim’in okunması gerektiğini söyleyen Yılmaztürk, Peygamber Efendimizi tanımamız gerektiğini de ayrıca vurguladı. Yılmaztürk, Gençlere, Allah’ın yarattıklarına şefkat göstermek gerektiğini belirterek, konuşmasını bitirdi.

Düzenli aralıklarla stajyerlerine çeşitli alanlarda seminerler veren Ümraniye Belediyesi, yıl boyunca bu kapsamdaki eğitim programlarına devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER