© Belediyeden Haber - 2017

Ümraniye Belediyesi Stajyer Eğitimlerine Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi stajyer olarak çalışan personeline verdiği eğitimlere Klinik Psikolog Dr. Ömer Faruk Öndağ ile devam etti.

Ümraniye Belediyesi stajyer olarak çalışan personeline verdiği eğitimlere Klinik Psikolog Dr. Ömer Faruk Öndağ ile devam etti.

Ümraniye Belediyesi, kültür ve eğitim faaliyetlerini, bünyesinde çalışan stajyer öğrencilere verilen eğitimlerle de destekliyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Klinik Psikolog Dr. Ömer Faruk Öndağ konuşmacı olarak katıldı. Seminere İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Erol Adlığ ile stajyer personel katıldı.

“Gençleri Hayata Hazırlama” ve “Gençlerin Sınava Karşı Psikolojisi” konulu bir seminer gerçekleştiren Ömer Öndağ; motivasyonun başarı üzerindeki etkisine dikkat çekerek, öğrencilere konuyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Sınavlarda başarılı olmanın sırrının çok ders çalışmak olmadığını, konsantre olmanın yeterli olduğunu söyleyen Öndağ, “Herkes üniversite okuyacak diye bir şart yok ama herkes yaptığı işi sevmeli” dedi. Öğretmenlikle ilgili tecrübelerine de değinen Öndağ, öğrencilere sınavda başarılar dileyerek semineri sonlandırdı.

Düzenli aralıklarla stajyerlerine çeşitli alanlarda seminerler veren Ümraniye Belediyesi, yıl boyunca bu kapsamdaki eğitim programlarına devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER