Ümraniye Belediyesi Personeline Sağlık Semineri Verdi

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Toplum Sağlığı Merkezi işbirliği ile 50 yaş ve üstü belediye personeline ‘Gaitada Gizli Kan’ (bağırsak kanseri) hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Ümraniye Belediyesi, çalışanlarına hastalıklara karşı korunması ve erken teşhisin önemi hakkında eğitim seminerleri vermeye devam ediyor. Ümraniye Toplum Sağlığı Merkezi tarafından görevlendirilen yetkililer, Ümraniye Belediyesi’nin 50 yaş ve üstü personeline Ümraniye Belediyesi Meclis Salonu ve Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda ‘Gaitada Gizli Kan’ testi hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca, erken teşhis konusunda katılımcılara çağrıda bulunularak ‘Gaitada Gizli Kan’ testini yaptırmak isteyen personele kit verildi. Test sonuçları incelenerek şüpheli görünenler, ilgili sağlık kuruluşlarına sevk edilecek.