© Belediyeden Haber - 2017

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı Mutluluğa Kapı Aralıyor

Anadolu yakasının cazibe merkezlerinden bir haline gelen Ümraniye, modern Nikâh Sarayıyla da vatandaşlara kendi masalını yaşama imkânı sunuyor. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın göreve gelmesiyle ilçeye kazandırılan Nikâh Sarayı, kapasitesi ve sahip olduğu teknik özellikleriyle göz dolduruyor. Nikâh Sarayı içerisinde yer alan Sultan Salonu sıcak atmosferiyle çiftlere ve konuklara mutlu anlar yaşatıyor.

Evlilik; Bir insanın hayatındaki en önemli dönüm noktalarından biridir. Herkes bu önemli günü unutulmaz kılmak ister. Evliliğe giden yolda nişan ve düğün merasimleri bir çiftin en güzel anıları arasında yer alır.  Bu anlamda Ümraniye Belediyesi insanların bu özel günlerine ortak olarak kendi masalını oluşturmak isteyen vatandaşlara çeşitli imkânlar sunuyor. Geniş katlı otoparkı, bay bayan mescitleri, gelin odası ve iki adet takı alanıyla gelen misafir kendilerini evlerindeymiş gibi hissediyor.

Sultan Salonu Hizmette Sınır Tanımıyor

Ümraniye Belediyesi Nikâh sarayı içerisinde yer alan Sultan Salonu, birbirinden lezzetli menüsüyle de her kesimin damağına hitap ediyor. Ayrıca Ümraniye Belediyesi Sultan Salonu ekibi, nikâh ya da düğün organizasyonu olduğu gün, sabahın erken saatlerinden en son misafir ayrılana kadar mekânda hazır bulunuyor. En ufak bir aksama olmaması ve organizasyonun kusursuz geçmesi için personel büyük özen gösteriyor.

Büyük Salonun alt katında yer alan Sultan Salonu misafirlerini yemekli olarak ağırlamak isteyen nişan ve düğün sahiplerinin ilgi odağı haline geldi. Beş yıldızlı otellerin balo salonlarının sunduğu her türlü imkânı sunan Sultan Salonu muhteşem atmosferiyle çiftlere unutulmayacak bir anı yaşatıyor. Gelen misafirlerin en iyi şekilde ağırlandığı Sultan Salonun da yemekli merasimlerin yanında kokteyl de düzenlenebiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER