Ümraniye Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi ile İŞKUR’un ortaklaşa düzenlediği Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Ümraniye Belediyesi’nde istihdam edilen saha personeline yönelik olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Bilgilendirme Eğitimi verildi.

“Hizmette ve Kalitede Örnek Belediye Olmak” vizyonu doğrultusunda, 2004 yılından itibaren “Sürekli Eğitim ve Gelişim”i prensip edinen Ümraniye Belediyesi, teknolojiyi iyi kullanan, güler yüzlü hizmet anlayışına sahip personel yapısıyla hizmette kalite çıtasını her geçen gün daha da yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye personeline, İş Güvenliği Uzmanı tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Bilgilendirme Eğitimi verildi.

Hizmette kalite çıtasını her geçen gün daha da yükselten Ümraniye Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitimlerine belirli periyotlarla devam edecek.