Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Sporcularından Bir Kupa Daha!

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Sporcularından Alper Tolga Alsaç, Türkiye Satranç Federasyonu ve Kadıköy Belediyesi tarafından 5-6 Ocak tarihlerinde Barış Manço’nun 76. Doğum Gününe ithafen düzenlediği “Adam Olacak Çocuk Satranç Turnuvası”nda katıldığı bütün maçları kazanarak tam puanla şampiyon oldu.

Çocukların bedensel gelişimine olduğu kadar zihinsel gelişimine de önem veren Ümraniye Belediyesi, düzenlenen satranç turnuvasında yeni bir başarıya daha imzasını attı. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Alper Tolga Alsaç, Türkiye Satranç Federasyonu ve Kadıköy Belediyesi’nin Barış Manço’nun 76. Doğum Gününe ithafen düzenlediği “Adam Olacak Çocuk Satranç Turnuvası”nda oynadığı tüm müsabakalardan galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupası ve madalyasını rahmetli Barış Manço’nun eşi Lale Manço’dan alan şampiyon sporcu Alper Tolga Alsaç’ın sevinci görülmeye değerdi.