Ümraniye Belediyesi Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm Seminerlerine Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından verilen eğitim seminerleri tüm hızıyla sürüyor. Bu bağlamda bugün Gökkuşağı Kolejindeki çocuklara Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm konulu eğitim semineri verildi.

Haftanın belirlenen günlerinde Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince öğrencilere çevre kirliliği, hava kirliliği, su kirliliği, ambalaj atıkları, bitkisel atık yağ, ambalaj, cam ve pil atığının çevreye verdiği zararlarla ve geri dönüşümle ilgili bilinçlendirme konuları işlendi. Verilen eğitimde öğrenciler, temiz çevre ve geri dönüşüm konulu animasyon çizgi filmi de izledi.

Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekip tarafından 'Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm' konulu eğitimler ilçedeki okullarda yıl boyunca devam edecek.