Ümraniye Belediyesi Atletizm Kulübü, Derece Almaya Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Derneği bünyesinde kurulan Atletizm Spor Kulübü, Amasya’da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Turkcell Kulüplerarası Kros Ligi 2017 sezonunun İlk müsabakasına katılarak derece elde etti.

Sonbahardaki kros takviminin ilk önemli yarışması olan Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi’nin açılış Amasya’da yapıldı. Gözlek Köyü parkurundaki 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Turkcell Kros Ligi mücadelesinde dört ayrı kategoride toplam 42 takım yarıştı.

Ümraniye Belediyesi Atletizm Spor Kulübü, müsabakalarda “Büyük Erkekler” ve “Genç Erkekler” kategorilerinde mücadele etti. 6 bin metre ve 10 bin metre, kros branşlarında yarışan Ümraniye Belediyesi Atletizm Spor Kulübü, müsabakayı takım halinde Türkiye onuncusu olarak tamamladı.  Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Derneği bünyesinde kurulan Atletizm Spor Kulübü, yıl boyunca düzenlenen müsabakalara katılmaya devam edecek.