Ümraniye Belediyesi Aşure İkramlarına Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi, Muharrem ayında binlerce kişiye aşure dağıtıyor. Bu kapsamda bugün ikindi namazının ardından Hekimbaşı Meydan’da binlerce vatandaşa aşure ikram edildi.

Ümraniye Belediyesi, dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirmek amacıyla Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikram etmeye devam ediyor. Ümraniyelilerin yoğun katılımı ile uzun kuyrukların oluştuğu aşure dağıtımları bugün ikindi namazı sonrası Hekimbaşı Meydanı’nda devam etti. Aşure dağıtım programına; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ve Hakan Karataş, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye Mahalle Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ardından tüm protokol tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.

Ümraniye Belediyesi, haftanın belirli günlerinde farklı noktalarda binlerce Ümraniyeliye aşure ikram etmeye devam edecek.