Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ve TGRT Haber Yayın Ekibinden Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yücel Koç, TGRT Haber Kurumsal İletişim Müdürü Sait İnanç ve TGRT Haber Reklam Sorumlusu Niyazi Hancı; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yücel Koç ve TGRT Haber Yayın Ekibi misafirperverliğinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini iletirken, Başkan Hasan Can ise misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Başkan Hasan Can, misafirlerine Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli fincan takımı hediye etti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu.