Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli’den Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli ve Türkiye Diyanet Vakfı Kaynak Üretim Müdürü Oğuz Köktaş’ı makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette TDV Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli, Başkan Hasan Can’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise, misafirlerine nazik ziyareti için teşekkür etti. Ziyaret hediyeleşmenin ardından son buldu.