Tülay Aydın, TÜGVA'nın kahvaltısına katıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın, TÜGVA Kadın Aile Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Kadın Aile Koordinatörlüğü tarafından TÜGVA Kitap Kafe'de düzenlenen kahvaltı programına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın, Fatih Belediye Başkanı'nın eşi Şule Demir, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı'nın eşi Nezihe Usta ve kadın üyeler katıldı.

Kahvaltı sonrasında da devam eden programın gündemi ihtiyaç sahibi aileler, eğitime destek, Arakan, Suriye ve Filistinli müslümanlar oldu. Sohbette sosyal sorumluluk projesi kapsamında birlik içerisinde yapılabilecek çözüm odaklı projeler konuşuldu.

Program bitiminde TÜGVA Kadın Aile Koordinatörü Şerife Karlıağ, katılım ve desteklerinden dolayı Tülay Aydın'a ve diğer başkan eşlerine teşekkür etti.