Toki Mevlana İlkokul’undan Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Toki Mevlana İlkokul Müdürü Ali Şahin, Okul Aile Birliği Başkanı Fatmagül Akıncı, Başkan Yardımcısı Banu Konuk, Anasınıfı Öğretmeni Derya Tabak ve kızı Down Sendromlu Büşra Tabak’ı makamında ağırladı.

Okul Müdürü Ali Şahin, eğitim alanında yaptığı yatırım ve desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti. Başkan Hasan Can ise, Minik Büşra’yla yakından ilgilenerek, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.