TOGEM-DER Özel Eğitim Meslek Okulundan Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TOGEM-DER Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ahmet Ferit Bingöl, Okul Müdür Yardımcısı Hanife Güneş, Müzik Öğretmeni Ferhat Uzunbaş ve öğrencileri makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette TOGEM-DER Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ahmet Ferit Bingöl, Ümraniye Belediyesinin himayesinde, Al Amal Camp 29 in Sharjah (Sharjah Emirliği 29. Engelliler Kampı) programına katılmalarına vesile olan Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Ziyaretin sonunda öğrenciler Başkan Hasan Can’a hediye takdim etti. Başkan Hasan Can ise, nazik ziyaretinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk ve Ümraniye Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Haydar Karaaslan hazır bulundu.