TARIM-İŞ’TEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

Türkiye Orman-Topraksu-Tarım ve Tarım Sanayi İşçileri Sendikası(TARIM-İŞ) İstanbul Şube Başkanı Adil Aşar ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette; TARIM-İŞ İstanbul Şube Başkanı Adil Aşar ve TARIM-İŞ yönetim kurulu üyeleri ile Kartal eski Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş hazır bulundu. TARIM-İŞ İstanbul Şube Başkanı Adil Aşar, misafirperverliğinden dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür ederek, Kartal Belediyesi’nin 2009 yılından bu yana sosyal ve kültürel alanda gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Altınok Öz ise, ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek, Kartal Belediyesi’nin işçi sendikalarıyla yakın ilişkiler kurmayı çok önemsediğini ifade etti. Ziyaretin sonunda ise TARIM-İŞ üyeleri Başkan Altınok Öz’e bir teşekkür plaketi takdim etti.