© Belediyeden Haber - 2017

Sancaktepe’de 29 Ekim Coşkusu

Tüm Türkiye’de coşku ile kutlanan Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yılı Sancaktepe’ de de aynı heyecan ve coşku ile kutlandı.

Bir gün önce Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Jandarma Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri'nin sunumu ile başlayan kutlama törenleri, 29 Ekim Pazartesi günü Mustafa Öncel Spor Kompleksi’nde büyük coşku altında gerçekleşen programla devam etti.

Cumhuriyet Bayramı’nın 95.yıl kutlamaları için ilk tören sabah Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu’nun makamında Belediye Başkanımız İsmail Erdem ve Garnizon Komutanı’nın  tebrikleri kabulü ile başladı. Kaymakamlıktaki törene protokol üyelerinin yanında siyasi parti başkan ve yöneticileri, il genel meclis üyeleri, dernek ve oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,  resmi daire amirleri, okul müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.

Daha sonra Mustafa Öncel Spor Kompleksi’nde yapılan törende  Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanımız  İsmail Erdem, halkın ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramlarını kutladılar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun ardından  büyük bir coşku ile İstiklal Marşımız okundu.  Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu günün önemini anlatan konuşmasının ardından ilçede bulunan okullardan törene katılan öğrenciler günün anlamını ifade eden şiirler okudu. Daha sonra halk oyunları ve değişik sportif gösterilerin ardından tören son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER