Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Recep Albayrak’tan Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Genel Başkanı Recep Albayrak, Ümraniye Rizeliler Dernek Başkanı Necmettin Birinci ve yönetimini makamında ağırladı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Genel Başkanı Recep Albayrak, Ümraniye Rizeliler Dernek Başkanı Necmettin Birinci ve yönetimini makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Rize Dernekler Federasyonu(RİDEF) Genel Başkanı Recep Albayrak,  ilçedeki tüm derneklere olduğu gibi kendi derneklerine de desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.