© Belediyeden Haber - 2017

Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Kemal Sayar Ümraniyelilerle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği söyleşi programında Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Kemal Sayar ağırlandı. Sayar, “Mutlu Aile Mutlu Çocuk” konusunu anlattı.

Ümraniye Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği söyleşi programında Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Kemal Sayar ağırlandı. Sayar, “Mutlu Aile Mutlu Çocuk” konusunu anlattı.

Ocak ayında da zengin bir kültür-sanat ajandası hazırlayan Ümraniye Belediyesi, alanında uzman hocaları; sanatseverlerle bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Kemal Sayar Ümraniyelilerle buluştu.

Kemal Sayar, “Mutlu Aile Mutlu Çocuk” başlığı altında şunları anlattı; “Günümüzde çocuk yetiştirmek giderek zorlaşıyor. Anne, babalar artık geçmişteki çağlara göre daha çok kaygı duymaya başladı” dedi. Ebeveynliğin en temel meselesinin çocuklarımıza sağlam bir seciye ve ahlak kazandırmak olduğunu dile getiren Sayar, “Önce iyi insan yetiştirmeyi amaçlamalıyız. Vicdan, merhamet sahibi; ahlaki ve duygusal zekâları yüksek, dayanışma duygusuna sahip mütevazı çocuklar yetiştirmeliyiz. Bunu yaparken de çocuklarımızı dış dünyanın saldırılarından ve getirebileceği gerginliklerden korumalıyız” diyerek, izleyicilerin sorularını yanıtlayarak programı sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER