© Belediyeden Haber - 2017

Pendik Belediyesinden Yeni Spor Merkezi

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde yeni bir spor kompleksi açıyor. İçerisinde Yüzme Havuzu, Basketbol, Masa Tenisi, Fitness ve Penformans Salonlarının yer alacağı Aydos Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı. İlk etapta merkezde Fitness ve Penformans Salonları hizmet verecek. Diğer branşlar ise daha sonraki günler sporseverlere kapılarını açacak.

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde yeni spor merkezini hizmete açıyor. Aydos Spor Merkezi ismiyle sporseverlere yönelik hizmet verecek spor kompleksi Pendik Belediyesinin 12. spor merkezi oldu. Spor merkezinde Yüzme Havuzu, Basketbol, Masa Tenisi, Fitness ve Penformans Salonları yer alıyor. Merkezde ilk etapta 28 Ocak Pazartesi günü Fitness ve Penformans hizmet vermeye başlıyor. Son hazırlıkların yapıldığı diğer branşlar ise daha sonraki günler sporseverlere kapılarını açacak.

Kayıtlar internetten alınıyor

Merkezden kadın ve erkek sporseverler haftanın 6 günü yararlanabilecek. Kadınlar, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 15.30-21.00; Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ise 08.00-15.00 saatleri arasında yararlanabilecek. Erkekler ise, spor merkezini Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 08.00-15.00; Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ise 15.30-22.00 saatleri arasında kullanabilecek. Kayıtlar www.sporadeger.com/spor-salonu/aydos-spor-merkezi internet adresi üzerinden alınmaya başladı. Detaylar aynı adresten öğrenilebilir.

11 spor tesisi sporsevere hizmet veriyor

Pendik Belediyesi tüm bireylerin spor imkanlarına kavuşabilmesi amacıyla daha önce kente 11 spor tesisi kazandırdı. Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi, Yeşilbağlar Novi Pazar Spor Kompleksi, Dolayoba Spor Kompleksi, Dolayoba Spor Kompleksi, Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, Çamlık Güreş Kompleksi, Arif Nihat Asya Spor Merkezi, Hamid Aytaç Spor Merkezi, Akşemseddin Spor Merkezi, Ahi Evran Spor Merkezi, Ahi Evran Spor Merkezi, Ahmedi Hani Spor Merkezi ve Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi ve Spor Merkezi’ni hizmete veren spor tesisleri.

5 spor kompleksinin inşası devam ediyor

Pendik Belediyesi halihazırda 5 spor kompleksinin inşasına devam ediyor. Güllübağlar, Kavakpınar, Sanayi, Yayalar ve Kaynarca Spor Komplekslerinin inşaları devam ediyor. Yine Çamçeşme, Ahmet Yesevi, Esenyalı, Çınardere, Yenişehir ve Sapanbağları Mahallelerinde yapılacak spor kompleksleri ve yüzme havuzlarının proje ve ihale çalışmaları sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER