© Belediyeden Haber - 2017

Özgün projeler Eyüp'e iki ödül daha kazandırdı

Eyüp Belediyesi, Etkin Belediye Proje Yarışması’nda iki farklı kategoride ödül alan belediye oldu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ödül töreninde yaptığı açıklamada; “Eyüp Belediyesi olarak özellikle son 3 yıldır kurumsal gelişim ve diğer alanlarda çok güzel çalışmalara imza attık. Son üç yılda sayısı 10’dan fazla olmak üzere ödüllere sahip olduk. Bu ödüller hem bizi hem de çalışma arkadaşlarımızı Eyüplülere daha iyi hizmet anlamında motive ediyor. Eyüp'e, Eyüp Sultanlılara layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi tarafından üçüncüsü düzenlenen "Etkin Belediye Proje Yarışması"nda ödül sahibi belediyeler belirlendi. Çeşitli alanlarda gerçekleştirmiş olduğu projelerle belediyecilikte yenilikler yapan Türkiye’nin dört bir yanından belediyeler Ankara Green Park Otel’de düzenlenen ödül törenine katıldı. Altyapı ve Çevre, Sosyal ve Ekonomik, İyi Yönetim ve Tarihi ve Kültürel Miras kategorileri kapsamında yarışmaya katılan belediyeler arasında Eyüp Belediyesi iki farklı kategoride ödül sahibi oldu.

3 YILDA 10'UN ÜZERİNDE ÖDÜL

İyi Yönetim Kategorisi ve Tarihi ve Kültürel Miras kategorilerinde projeleri ödüle layık görülen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ise, Eyüp Belediyesi’nin özellikle son 3 yıldır kurumsal gelişim ve diğer alanlarda çok güzel çalışmalara imza attığını belirterek, "Son üç yılda sayısı 10’dan fazla olmak üzere ödüllere sahip olduk. Bugün de iyi yönetim ile tarihi ve kültürel mirasın korunmasına dair iki kategoride 2 tane ödüle sahip olduk. Bunlar son 3 yılda ekip çalışmasıyla, nitelikli çalışmalarla ve teknolojiyi takip ederek ortaya koyduğumuz performansın iyi olduğunu gösteriyor. İyi şeyler yaptığınız zamanda bu tabi değerlendiriliyor. Bu ödüller hem bizi hem de çalışma arkadaşlarımızı Eyüplüler'e daha iyi hizmet anlamında motive ediyor. Yeni projelerimiz var. Onları da başka törenlerde de ödül kazanmak üzere sunacağız. Bu projelerimizin bir kısmı bitti, bir kısmı uygulamaya başlandı, bir kısmı da ön hazırlık aşamasında. Bu süreç aslında yeni ihtiyaçlar oldukça sürekli uygulamaya konuluyor. Eyüp Belediyesi bu anlamda çok üretken bir belediye, çok dinamik bir ekibe sahibiz" ifadelerini kullandı.

“EYÜP'E, EYÜP SULTANLILARA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ödül alan proje "PARDUS İşletim Sistemi"nden de bahseden Başkan Aydın, “Kurumsal gelişimimimizi destekleyecek projeleri hayata geçiriyoruz. Kurumsal gelişim daha iyi hizmet ortaya çıkmasına sebep oluyor, daha iyi hizmet de vatandaş memnuniyetini arttırıyor. Bugün PARDUS işletim sistemiyle ilgili 'İyi Yönetim Ödülü' aldık. PARDUS Türkiye’de ilk defa bir belediye tarafından kullanılan işletim sistemi. Bu işletim sisteminin önemi ise, bu yazılımın tamamen yerli, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen milli bir yazılım. Bilgi güvenliği açısından son derece yüksek standartlara sahip. Bu yazılımla ayrıca yılda 2 milyon TL'lik kurumsal tasarruf sağlıyoruz. Eyüp Belediyesi emin adımlarla, kaliteli hizmetlerle performansını ortayla koymaya çalışıyor. Eyüp'e, Eyüp Sultanlılara layık olmaya çalışıyoruz” dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER